Over Ons

De heerlijke geur, de pure smaak, het authentieke karakter... De totaalervaring die een simpel product als kip kan bieden is wat U en ik zo’n liefhebbers maakt.

Over ons

Luc Janssen en Rita Geudens begonnen zo’n 40 jaar geleden met het verkopen van kip aan ’t spit op lokale markten en staanplaatsen. Inmiddels zijn we succesvol gegroeid en staan ook beide zonen Christophe en Cédric bij in de zaak.


Samen zorgen we met een team van enthousiaste en gedreven werknemers dat er dagdagelijks een verrukkelijk assortiment van zowel gegrilde als verse producten aangeboden kan worden. Naast de kwaliteit die we bieden in onze dagverse producten, proberen we ook nog het authentieke marktgevoel levend te houden door onze vriendelijke en vlotte bediening. Op deze manier hopen wij dat onze klanten een gezellige sfeer beleven tijdens hun bezoek aan onze marktwagen.

Enkele sleutelmomenten

1980

Luc Janssen start samen met zijn vrouw Rita Geudens met de verkoop van kip aan ’t spit. Ze kopen een bestelwagen en bouwen deze om tot een marktkraam. Hiermee beginnen ze te verkopen op verschillende staanplaatsen in de kempen.

1985

Er worden twee nieuwe standplaatsen ingenomen. Luc neemt thuisdorp Kasterlee voor zijn rekening. Terwijl Rita in haar thuisdorp Tielen start.

2001

Een tevreden klant vraagt naar de mogelijkheid voor het verzorgen van een bedrijfsfeest. Het ambitieuze koppel gaat hier graag op in, de geboorte van een nieuwe specialisatie.

2007

Een nieuwe bedrijfshal wordt gebouwd te Dessel. Deze zal in de toekomst dienen als opslagplaats voor enkele van de marktwagens. Het atelier in Kasterlee doet dienst als productiesite.

2011

De oudste zoon Christophe stapt bij in de zaak. Stap voor stap implementeert hij zijn achtergrond als hotelier in de zaak.

2019

De laatste nieuwe wagen is geleverd. Na een wachttijd van 3 jaar wordt het geduld beloond.

2020

Start van ons online verhaal, welkom op onze webshop.

2022

Start van de werken aan ons nieuwe productie gebouw te Tielen.

In dit nieuwe atelier gaan we ons hoofdzakelijk toespitsen op de productie voor onze franchisenemers en horeca klanten. Het zal voor deze franchisenemers tevens ook dienst doen als opleidingscentrum.

2023

In november zijn we naar onze nieuwbouw in Tielen verhuisd! Hierbij sluiten we ons verhaal op de Retiesebaan na 40 jaar af.

Kipspecialiteitenjg 221119 18459 Copy 3

Productie atelier

Door de jaren heen zijn we ons steeds meer gaan toespitsen op eigen kwalitatieve producten. Dit bleek enkel mogelijk indien we onze productie van A tot Z in eigen handen namen. De structuur van een kippendij zal bijvoorbeeld bepalen hoe zacht onze gehaktproducten zullen smaken. Dit kunnen we enkel bepalen wanneer we deze producten zelf gaan selecteren.

Wanneer u één van onze gerechten proeft, willen we dat het naar meer smaakt, dat is wat ons drijft.

Onze facturatiegegevens:

Janssen Geudens BV

Retiesebaan 175, 2460 Kasterlee

0784855506