Nieuws

Onze eindejaarsbrochure staat online!

Schermafbeelding 2020 11 09 om 15 24 45
9 november 2020

De feestdagen komen weer stilaan in het zicht. Dit jaar zal het ongetwijfeld anders zijn dan anders. Toch willen we jou en je geliefden op een aangename en gezellige manier naar het nieuwe jaar leiden. Net zoals altijd zetten we onze klassiekers in de kijker. Of het nu onze heerlijk gegrilde kippen van vrije uitloop zijn, onze alom gekende vol au vent of een vers kalkoengebraad dat je zelf naar hartenlust kan bereiden. We hebben voor ieder wat wils!

Ook dit jaar pakken we uit met enkele nieuwigheden. Zo hebben we een heerlijk gehaktbroodje met notencrunch en veenbessencoulis (2 pers), een rijkelijk gevulde kip met gehakt, gedroogde abrikoos en amandelnoten. Ook onze huisbereide kippenpens is terug van weggeweest!

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagd eindejaarsfeest!

Ps; Dit jaar is zowel onze webshop als onze levering aan huis in het leven geroepen. Ook tijdens de feestdagen kan je hier beroep op doen op donderdag 24 en donderdag 31 December.

Levering is mogelijk in de hele kempen vanaf €20. Leveringstijd strekt van 14 - 18 uur (dit kan uitlopen naargelang drukte).

Bekijk onze eindejaarsbrochure hier: https://drive.google.com/file/...